Onze fietsen worden in heel Nederland gratis thuisbezorgd!

Contact

Je kunt ons bezoeken in onze fietsenwinkel in Leeuwarden. Onze winkel is te vinden op de Franklinstraat 3, schuin tegenover winkelpark de Centrale en de Friesland Campina fabriek. Tijdens openingstijden kunt u altijd zonder afspraak binnen wandelen. Wil je alvast even bekijken wat wij allemaal in onze winkel hebben staan? Bekijk hier al onze elektrische fietsen, Transport fietsen en fietsonderdelen.

BENN Fietsenwinkel Leeuwarden
Leeuwarden
BENN Fietsenwinkel Drachten
Drachten
BENN Fietsenwinkel Harlingen
Harlingen

Stuur ons een bericht

Benn Fietsen is een bedrijf met zowel meerdere webwinkels als fysieke winkels in Leeuwarden en Harlingen. Bij Benn Fietsen & Onderdelen vind je kwalitatief goede fietsen en onderdelen en natuurlijk de beste service. In deze webshop vind je ons assortiment elektrische fietsen. Deze worden persoonlijk door ons aan huis bezorgd. Ook stellen wij de fiets af en geven we uitleg over de fiets zodat je goed voorbereid op pad kunt. Het gemak van online met de service van een winkel.

Heb je een vraag? Gebruikt dan het contactformulier hiernaast om ons een bericht te sturen. Wij komen z.s.m. met een reactie.

  Keola
  Apache

  Met de Keola Apache vervoer jij jezelf op een sportieve manier van A naar B. Deze fiets heeft een strak design en is door zijn krachtige motor en wendbaarheid het perfecte vervoersmiddel voor mensen die snel door de stad willen.

  VanDijck Aphrodite

  Deze fiets staat bekend om zijn betrouwbaarheid en is geschikt voor iedereen. Dit komt onder andere door de betrouwbare Bafang voorwielmotor en de stabiele wegligging. De fiets is voorzien van sterke verlichting en dubbele standaard. 

  Bimas
  E-Cargo 3.3

  Deze bakfiets is een uitstekende vervanger voor een auto. Er kunnen maar liefst 4 kinderen zitten in deze prachtige bakfiets met drie wielen. Ook kun je de fiets gebruiken om boodschappen of andere vracht te vervoeren.

  Updaten…
  • Geen producten in uw winkelwagen.