Onze fietsen worden in heel Nederland gratis thuisbezorgd!

Bedrijfsfietsen

Naast het leveren aan particulieren zijn wij bij BENN ook gespecialiseerd in het leveren van gepersonaliseerde bedrijfsfietsen. Een fiets geeft uw bedrijf een duurzame uitstraling en kan van onschatbare waarde zijn voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Een fiets voor uw bedrijf kan; de zichtbaarheid van uw bedrijf of merk vergroten, gebruikt worden als prijs bij marketing campagnes, verhuurt worden aan gasten in een hotel, hostel of bed & breakfast. Denk ook aan uitgeleend worden als service bij bijvoorbeeld een autobedrijf of ervoor zorgen dat uw personeel zich sneller van a naar b kan verplaatsen.

Zichtbaarheid

Iedereen kent de uitspraak ‘’reclame is herhaling’’ wel. Dit is absoluut het geval. Elk merk of bedrijf probeert zoveel mogelijk zichtbaar te zijn. Stelt u zich nu eens voor dat er een manier is om een rijdend reclamebord te hebben. Een reclamebord dat zichzelf verplaatst en constant op verschillende plekken in uw stad te zien is, jaren lang. En dit voor een fractie van de prijs van 1 maand een  reclame bord langs de weg huren. En stelt u zich nu voor dat dit met tientallen tegelijk zou kunnen. Een gepersonaliseerde bedrijfsfiets kan van gigantische waarde zijn voor het vergroten van de zichtbaarheid voor uw merk.

Marketing, fietsen en verhuur

Iedereen fietst, de fiets is een product wat een hele grote doelgroep aanspreekt. Het is dus een ideaal product om te gebruiken tijdens een actie. Een fiets weggeven bij de verkoop van een product of een fiets verloten aan fans kan enorm veel doen voor een merk of product.

Een bedrijfsfiets kan natuurlijk ook geld voor u verdienen. Denk bijvoorbeeld aan de verhuur van fietsen bij een hotel, hostel en B&B. Voor het verhuren van een fiets word vaak tussen de 7,50 en de 15 euro per dagdeel gevraagd. Omdat onze fietsen scherp geprijsd zijn en weinig onderhoud nodig hebben zijn ze uitermate geschikt voor verhuur. Tel uit je winst!

Service

Heeft u bijvoorbeeld een autobedrijf? De kans is groot dat u al een aantal leenfietsen hebt staan. Vaak zijn dit karakterloze stevige fietsen of barrels die nogal wat onderhoud nodig hebben. Naast dat dit zonde van het geld is is het niet goed voor de uitstraling van uw bedrijf. Wanneer u klanten een mooie representatieve fiets met logo’s van uw bedrijf meegeeft word deze gezien door allemaal potentiële klanten in uw regio. Ook zult u kunnen besparen op onderhoud omdat onze fietsen super sterk en hufterproof zijn.

Personeelsfietsen

Het is wetenschappelijk bewezen dat een personeelslid dat op de fiets naar het werk gaat velen maler beter presteert dan een auto rijdende collega. Fietsende werknemers zijn vrolijker, gemotiveerder, scherper, gezonder en kunnen beter omgaan met stress. Een werknemer verassen met een bedrijfsfiets of een fiets op kantoor ter beschikking te stellen kan enorm motiveren vaker de fiets te pakken.

Elektrische bedrijfsfietsen

Bedrijfsfietsen kunnen zowel normaal als elektrisch zijn. Elektrische fietsen zijn goed voor het imago en kunnen ook nog erg praktisch zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze bezorgfiets. of bekijk hier alle elektrische fietsen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

  BENN Fietsenwinkel Leeuwarden
  Leeuwarden
  BENN Fietsenwinkel Drachten
  Drachten
  BENN Fietsenwinkel Harlingen
  Harlingen

  Meest verkochte fietsen

  Updaten…
  • Geen producten in uw winkelwagen.