Onze fietsen worden in heel Nederland gratis thuisbezorgd!

Bedrijfsfietsen

Naast het leveren aan particulieren zijn wij bij BENN ook gespecialiseerd in het leveren van gepersonaliseerde bedrijfsfietsen. Een fiets geeft jouw bedrijf een duurzame uitstraling en kan van onschatbare waarde zijn voor de naamsbekendheid van jouw bedrijf. 

Een fiets voor jouw bedrijf kan; de zichtbaarheid van jouw bedrijf of merk vergroten, gebruikt worden als prijs bij marketing campagnes of verhuurd worden aan gasten in een hotel, hostel of bed & breakfast. Denk ook aan de mogelijkheid van het verstrekken van leenfietsen als service, bijvoorbeeld bij een autobedrijf, of aan het faciliteren van snellere verplaatsingen van jouw personeel van punt A naar punt B.

Waarom een E-bike bedrijfsfiets kopen?

Een elektrische bedrijfsfiets is praktisch, functioneel en stimuleert beweging onder medewerkers. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om hun personeel de mogelijkheid te bieden om met een e-bike naar het werk te komen. Dit draagt niet alleen bij aan een gezonde levensstijl, maar ook aan een duurzame en efficiënte mobiliteit binnen het bedrijf.

Van een gewone bedrijfsfiets tot een unieke fiets in bijpassende kleur van het bedrijf, het kan allemaal.

Bedrijfsfiets voor zichtbaarheid

Iedereen kent de uitspraak ‘’reclame is herhaling’’ wel. Dit is absoluut het geval met een bedrijfsfiets. Elk merk of bedrijf probeert zoveel mogelijk zichtbaar te zijn. Stelt u zich nu eens voor dat er een manier is om een rijdend reclamebord te hebben. Een reclamebord dat zichzelf verplaatst en constant op verschillende plekken in jouw stad te zien is, jarenlang. En dit voor een fractie van de prijs van 1 maand een reclame bord langs de weg huren. En stel je eens voor dat dit met tientallen tegelijk zou kunnen. Een gepersonaliseerde bedrijfsfiets kan van gigantische waarde zijn voor het vergroten van de zichtbaarheid voor jouw merk. En, het is unieke marketing!

Marketing, fietsen en verhuur

Iedereen fietst! De fiets is namelijk een product dat een hele grote doelgroep aanspreekt. Het is dus een ideaal voertuig om te gebruiken tijdens een actie. Een fiets weggeven bij de verkoop van een product of een robuuste fiets verloten aan fans kan enorm veel doen voor een merk of product.

Een bedrijfsfiets kan natuurlijk ook geld voor je verdienen. Denk bijvoorbeeld aan de verhuur van fietsen bij een hotel, hostel en B&B. Voor het verhuren van een fiets wordt vaak tussen de 7,50 en de 15 euro per dagdeel gevraagd. Omdat onze fietsen scherp geprijsd zijn en weinig onderhoud nodig hebben zijn ze uitermate geschikt voor verhuur. Tel uit je winst!

Een bedrijfsfiets als service

Heb je bijvoorbeeld een autobedrijf? De kans is groot dat je al een aantal leenfietsen hebt staan. Vaak zijn dit karakterloze stevige fietsen of barrels die nogal wat onderhoud nodig hebben. Naast dat dit zonde van het geld is is het niet goed voor de uitstraling van jouw bedrijf. Wanneer je klanten een mooie representatieve fiets met logo’s van jouw bedrijf meegeeft wordt deze gezien door allemaal potentiële klanten in jouw regio. Ook kun je besparen op onderhoud omdat onze fietsen supersterk en hufterproof zijn. Een verantwoorde investering.

Een personeelsfiets zorgt voor beweging

Het is wetenschappelijk bewezen dat een personeelslid dat op de fiets naar het werk gaat velen maler beter presteert dan een auto rijdende collega. Fietsende werknemers zijn vrolijker, gemotiveerder, scherper, gezonder en kunnen beter omgaan met stress. Een werknemer verrassen met een bedrijfsfiets of een fiets op kantoor ter beschikking te stellen kan enorm motiveren vaker de fiets te pakken. En het duurzame imago mag ook niet achterwege blijven.

Elektrische bedrijfsfietsen, kies voor BENN

Bedrijfsfietsen kunnen zowel normaal als elektrisch zijn. Elektrische fietsen zijn goed voor het imago en kunnen ook nog erg praktisch zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze bezorgfiets. Of bekijk hier alle elektrische fietsen.

Bedrijfsfietsen kopen? Dan kies je voor de hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en degelijkheid van BENN E-bike Shop!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

  BENN Fietsenwinkel Leeuwarden
  Leeuwarden
  BENN Fietsenwinkel Drachten
  Drachten
  BENN Fietsenwinkel Harlingen
  Harlingen

  Meest verkochte fietsen

  Updaten…
  • No products in the cart.