Onze fietsen worden in heel Nederland gratis thuisbezorgd!

Fietsreparatie

In onze fietsen werkplaats in Leeuwarden, Harlingen en Drachten voeren wij fietsreparaties uit. Heb je een lekke band? Is je fiets toe aan een servicebeurt? Heb je een geknapte ketting? Geen probleem. Wij vervangen deze tegen een super scherp tarief. Alle fietsreparaties zijn mogelijk.

Transparante Fietsreparatie Leeuwarden

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je brengt je fiets weg voor alleen een nieuwe binnenband en krijgt een enorme rekening voorgeschoteld. Dit was absoluut niet de bedoeling maar er mankeerde toch veel meer aan je fiets dan van te voren ingeschat was.

Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat jij altijd weet wat er aan de hand is. We gaan dus niet zonder overleg hoge kosten maken en maken van te voren duidelijk wat je kwijt bent om je fiets weer in orde te maken. Op onze prijslijst kun je zien wat de meest voorkomende reparaties bij ons kosten. Valt er iets tegen? Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat wij erachter komen dat er toch nog meer aan uw fiets mankeert. Voordat wij dit repareren bellen we netjes even op om te overleggen of dit ook gerepareerd moet worden. Zo kom je dus nooit voor onverwachtse kosten te staan.

 Alle prijzen op deze lijst zijn INCLUSIEF onderdelen. Door onze duidelijke prijslijst kom je niet voor onverwachte verassingen te staan.

Bij een onderhoudsbeurt checken wij de gehele fiets op gebreken. Daarnaast word de fiets gepoetst, de kabels worden gesmeerd, de remmen en versnellingen stellen wij weer helemaal goed af. We spannen de ketting op en maken deze vlug even schoon. Vervolgens word hij ook even opnieuw in de olie gezet. We spannen de spaken van de fiets op. Aan het einde van de servicebeurt word de verlichting gecheckt en eventueel gerepareerd.

Combineert u een servicebeurt met andere reparaties? De fiets hangt al in de takel en dit scheelt ons dus tijd. U krijgt dan ook 25% korting op overige reparaties in combinatie met een servicebeurt. Komen er tijdens de onderhoudsbeurt gebreken naar boven? Wij overleggen wat we hier aan doen en maken geen extra kosten zonder overleg.

Bij het vervangen van banden gebruiken wij uitsluitend nieuwe materialen van hoge kwaliteit. Uiteraard gebruiken wij binnenbanden van goed rubber en hebben deze banden altijd een lang hollands (dunlop) ventiel. Dit zorgt ervoor dat de banden in de toekomst makkelijk op te pompen zijn. U kunt ook kiezen voor een zogenaamde anti-lek band. Deze banden hebben een extra beschermlaag. Dit verkleint de kans op lekke banden enorm. Onze anti-lek banden zijn meestal van het A merk CST.

Uiteraard worden kettingen vervangen als ze knappen. Toch is dit niet altijd de reden. Ketting en/of tandwiel vervangen gebeurd meestal wanneer de fiets erg begint te piepen en kraken. Op tijd uw ketting vervangen voorkomt slijtage aan de tandwielen. Uiteraard worden zowel de ketting als de tandwielen ook weer in goede rijwielolie gezet wat ervoor zorgt dat de fiets weer lekker soepel loopt.

Bij het monteren van nieuwe remkabels, versnellingskabels of een nieuwe shifter hoort uiteraard ook het afstellen. Wanneer u dus betaald voor een nieuwe kabel hoeft niet meer te betalen voor het afstellen. Wanneer wij uw Nexus shifters vervangen doen wij dit met originele materialen van Shimano. Bij het vervangen van de shifter vervangen wij ook direct de kabels zodat uw fiets er weer tijden tegen aan kan. Kabels worden vaak vervangen wanneer deze geknapt zijn, stroef lopen of niet meer goed af te stellen zijn.

Het vervangen van trappassen is vaak een vrij pittig klusje maar hier draaien wij onze hand niet voor om. Het vervangen van een geschroefde trapas kost bij ons slechts 45,- en het vervangen van een geperste trapas 65,-. Geschroefde trapassen komen bij de meeste fietsen voor. Geperste trapassen worden vaak gebruikt bij Gazelle fietsen en soms bij wat oudere fietsen. Trapassen worden vaak vervangen wanneer er speling op komt of ze beginnen te kraken.

Naast het vervangen van kabels kunnen er natuurlijk meer problemen met remmen zijn. Wij kunnen uw remblokken vervangen voor slechts 15,-. Deze prijs is gebaseerd op onze standaard remblokken voor v-brakes, zijtrekremmen, cantilever remmen en Magura hydraulische remmen. Dit zijn dus praktisch alle remsystemen. Alleen bij bijvoorbeeld schijfremmen of andere minder voorkomende systemen kan de prijs afwijken. Remblokken vervangen gebeurd vaak wanneer deze erg versleten zijn of bijvoorbeeld piepen. Uiteraard kan dit ook preventief gedaan worden. Goede remmen zijn natuurlijk van groot belang.

Remhendels vervangen wij ook wanneer deze bijvoorbeeld geknapt zijn, lelijk zijn of er heel veel speling op komt. De standaard remgrepen set kost bij ons 20,- inclusief montage.

Wij kunnen alle soorten verlichting repareren en ook nieuwe naaf dynamo verlichting of batterij verlichting plaatsen. Wij hebben ook verschillende soorten sloten in het assortiment. Het vervangen van een slot kost bij ons tussen de 8,- en de 35,-. Variërend van een goedkoop B-merk slot tot een AXA Defender met insteekketting.

Uiteraard kunnen wij niet alle reparaties op deze lijst vermelden. Heeft u andere gebreken en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Kom dan even langs in onze fietsenwinkel in Leeuwarden of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-15082898.

BENN Fietsenwinkel Leeuwarden
Leeuwarden
BENN Fietsenwinkel Drachten
Drachten
BENN Fietsenwinkel Harlingen
Harlingen

Waarom wij goedkoop fietsen kunnen repareren?

Al jaren lang hebben wij de www.budgetfietsonderdelen.nl webshop. Hier verkopen wij onderdelen tegen de scherpste prijzen. Wij zijn altijd op zoek naar de beste deals op het gebied van fietsonderdelen en kopen enorm groot in. Daarnaast geloven wij in lagere marges en grotere aantallen. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogwaardige fietsonderdelen leveren tegen een spotprijs.

Meest verkochte fietsen

Updaten…
  • Geen producten in uw winkelwagen.