Onze fietsen worden in heel Nederland gratis thuisbezorgd!

E-bikes

In zowel onze webshop als in de winkel kunt u kennis maken met ons assortiment hoogwaardige elektrische fietsen. We leveren fietsen van onder andere VanDijck, Victoria en Avalon. Alle fietsen zijn afgemonteerd met hoge kwaliteit onderdelen en er zijn simpele betaalbare fietsen vanaf 1099,- te vinden maar ook fietsen met riemaandrijving, middenmotor, schijfremmen etc etc. Kortom, elektrische fietsen voor ieder budget!

E-bike kopen Leeuwarden

E-Bike kopen in Leeuwarden? Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Bij Benn Fietsen in Leeuwarden hebben we een ruim assortiment elektrische fietsen. Van een betaalbare transportfiets tot een uitgebreide high end fiets met riemaandrijving, krachtige middenmotor en schijfremmen.

fietsen vanaf 999,-

Wij leveren goedkope Altec elektrische fietsen vanaf 999 euro. Deze fietsen zijn voorzien van Shimano versnellingen, een Bafang voorwielmotor en een AXA slot. Doordat deze fietsen een eenvoudig display hebben en een iets kleinere accu is deze nieuwe elektrische fiets super betaalbaar.

Service

Bij Benn Fietsen in Leeuwarden bieden we altijd de best mogelijke service. Als je bij ons een fiets koopt kun je er vanuit gaan dat we altijd voor je klaar staan. Doordat we alleen reparaties doen aan fietsen die we ook verkocht hebben ben je snel aan de beurt als er iets aan de hand is. Heb je een kleine reparatie? Dan kunnen we dit altijd direct regelen. Heb je een lekke band? We zorgen ervoor dat je fiets de volgende dag weer klaar staat.

Moet je fiets wel wat langer blijven staan? Wij hebben meerdere elektrische leenfietsen ter beschikking zodat je snel weer op weg kunt.

vandijck-logo

VanDijck fietsen onderscheiden zich door een super mooie luxe uitstraling en uitstekende rij eigenschappen. Dit Nederlandse fietsmerk is altijd bezig met innovatie en het produceren van fietsen die er echt uit springen. De fietsen zijn ook nog eens verrassend scherp geprijsd.

qwic-logo

De kans is groot dat je wel eens van het merk Qwic gehoord hebt. Dit is een grote bekende speler welke hippe stadsfietsen levert. Je herkent de fietsen aan de bijzonder mooie matte kleuren en de uitstekende specificaties. Betrouwbaarheid is bij dit merk het allerbelangrijkste. Een fiets waar je van op aan kunt.

vogue-logo

Wil jij graag een nieuwe elektrische fiets maar heb je niet een heel groot budget? Dan is Vogue hét merk voor jou. Bij Vogue kun je terecht voor elektrische fietsen vanaf ongeveer 1100 euro. Ook levert het merk bakfietsen vanaf 2199,- en kun je zelfs terecht voor een driewieler voor een kleine 2000 euro. Zoek je een goedkope E-Bike? Dan is Vogue een uitstekende optie.

Inruil

Het is bij ons altijd mogelijk om in te ruilen. Omdat wij ook veel gebruikte fietsen verkopen hebben wij hier altijd behoefte aan. Wanneer je je fiets inruilt knappen wij deze op en verkopen wij deze weer door. De prijs die je krijgt voor je oude fiets hangt heel erg af van de staat en het type van je fiets. Je kunt ons altijd een foto sturen via Facebook of Whatsapp voor een inruil voorstel. Vermeld hierbij ook altijd even welke fiets je zou willen aanschaffen. Op deze manier kunnen we geheel vrijblijvend een inruil voorstel doen.

langskomen in de winkel

Ben je benieuwd naar ons assortiment of wil je even bekijken wat voor fiets bij jou past? Je kunt altijd langskomen in onze winkel aan de Franklinstraat 3 in Leeuwarden. We zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 12:00 tot 17:30. We leggen altijd met alle plezier de verschillen uit tussen de verschillende elektrische fietsen en geven advies op maat.

Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om de fietsen uitgebreid te testen.

Gratis thuisbezorgd in heel friesland

Wij bezorgen onze fietsen persoonlijk aan huis in heel Friesland. Er komt dus niet een transportbedrijf om je fiets af te leveren maar een fietsenmaker die je direct alle uitleg kan geven die je nodig hebt. Heb je nog vragen over je nieuwe fiets? Je kunt op dit moment alle vragen stellen die wil. Ook word de fiets direct voor jou afgesteld. Het zadel en stuur worden op de juiste hoogte gezet en eventueel kunnen we nog andere werkzaamheden verrichten zoals het monteren van een kinderzitje of het monteren van een fiets mand.

Kortom, het gemak van online en de service van een winkel.

BENN Fietsenwinkel Leeuwarden
Leeuwarden
BENN Fietsenwinkel Drachten
Drachten
BENN Fietsenwinkel Harlingen
Harlingen

Meest verkochte fietsen

Updaten…
  • Geen producten in uw winkelwagen.